Solid Maintenance levert maatwerk in ons atelier

Constructie 

Op zoek naar een machine- of aanpassing op maat? Geen probleem!

Door de jaren heen kregen we van klanten regelmatig vragen voor ad hoc-aanpassingen aan machines of ingrepen op het vlak van veiligheid. Daarom bouwden we een eigen atelier uit waar we al dat werk al zelf uitvoeren. Vanaf 2022 gaan we nog een stap verder met de constructie van installaties of machines op maat. Ons atelier is uitgerust om diverse laswerken uit te voeren van zowel staal, rvs of aluminium. 

Las- en constructiewerken op vraag van de klant

Omdat we de noden van onze klanten zo goed kennen, zijn we het best geplaatst om een machine of toepassing uit te werken die net die oplossing biedt waar de klant naar op zoek is. Een nieuwe stap in de levensloop van Solid Maintenance, waar we onze passie voor machinebouw helemaal in kunnen laten oplaaien. Meer dan tien jaar ongebreidelde knowhow bundelen we vandaag in deze nieuwe bedrijfstak.

Wordt vervolgd!

Heb je een specifieke aanpassing in gedachten voor één van jouw machines?

Technische ondersteuning in de meest uiteenlopende sectoren

Verschillende industrieën doen beroep op zeer sectorspecifieke machines en installaties. Die onderhouden vraagt om een zeer toegespitste knowhow. Die verzamelden we in ons team bij Solid Maintenance. 
 
Wij specialiseerden ons in het onderhoud van machines in volgende sectoren: