Wie is Solid Maintenance?

In 2012 zette zaakvoerder en elektromechanicien Mathieu Lanckriet zijn eerste stappen als zelfstandige onderhoudsmecanicien met de bedoeling om optimale service te verlenen aan zijn klanten. In die beginjaren liet hij zich bijstaan door een poule van kleine onderaannemers-collega's die hij met een gerust hart naar zijn klanten kon uitsturen waar nodig. Vandaag zijn velen van hen nog altijd verbonden aan Solid Maintenance en hebben ze een hechte vertrouwensrelatie. 

Steeds meer diensten op vraag van de klant


Behalve onderhoudswerk aan het machinepark van bedrijven kwamen er ook altijd maar meer sectoren, activiteiten en diensten bij, vaak op vraag van een tevreden klant. Zo wordt vandaag aan sommige klanten ook constructiewerk geleverd vanuit een volledig ingericht eigen atelier. Dat gaat dan om aanpassingen aan de machines of de opstelling ervan met betrekking tot veiligheid of andere voorschriften, zoals bijvoorbeeld hygiëne. Niet alleen voor klanten in de pure machinebouw zelf, maar ook in sectoren als de voedings-, hout-, metaal- of kunststofindustrie.

 

Een solide team dat gestaag groeit


Door de jaren heen zijn er ook een aantal vaste personeelsleden bijgekomen. Het team van vaste en losse krachten telt vandaag altijd 10 tot 12 leden. Een solide equipe met tonnen ervaring die een garantie biedt op een immer kwalitatieve en correcte service.

Kortom: Solid Maintenance is een solide onderhoudsbedrijf dat gestaag blijft groeien, jaar na jaar. Anno 2022 zijn er zelfs plannen om een tak machinebouw op maat voor klanten uit te werken.

Trotse sponsor van BBC Wytewa Roeselare

Naast het ondersteunen van bedrijven in het onderhoud van hun machines, zetten we bij Solid Maintenance onze schouders ook graag onder lokale projecten. Zo sponsoren wij basketbalclub Wytewa Roeselare.

Deze vereniging laat jongens en meisjes kennis maken met sport, en basketbal in het bijzonder. Ze hebben ploegen in alle leeftijdscategorieën, van U12 tot senioren. Dit prachtige project verdient dan ook alle steun. 

Technische ondersteuning in de meest uiteenlopende sectoren

Verschillende industrieën doen beroep op zeer sectorspecifieke machines en installaties. Die onderhouden vraagt om een zeer toegespitste knowhow. Die verzamelden we in ons team bij Solid Maintenance. 
 
Wij specialiseerden ons in het onderhoud van machines in volgende sectoren: