Solid Maintenance is jouw technische partner

Montage van machines en installaties

Een nieuwe machine te installeren? Daar zorgen wij voor.

Solid Maintenance staat in voor het plaatsen, verplaatsen en installeren van alle mogelijke machines op de werkvloer. Zowel elektrische, mechanische als elektromechanische machines behoren tot de expertise. Van lopende band tot hijskraan, van bankpers tot sorteermachine. Het kan daarbij gaan over de installatie van een volledig nieuwe machine, maar evengoed om een machine die binnen het bedrijf zelf verplaatst wordt of een machine die verhuisd wordt naar een nieuw bedrijfspand. 

Zoek jij een betrouwbare partner voor de installatie van jouw machines?

Totaalproject of ad hoc bijstand

Solid Maintenance staat daarbij in voor alle mogelijke aspecten van die operatie: het vervoer, de plaatsing en de daarvoor nodige constructies, het aan- en afkoppelen en de (her)opstart. Alle aanpassingen die zich aandienen, neemt het team van Mathieu Lanckriet voor zijn rekening. Denk daarbij ook aan de installatie van industriële trappen, passerelles, stalen constructies ... Kortom, alles wat nodig is om de machine een veilige, goed bereikbare plaats in het bedrijf te geven.

Bedrijven kunnen een beroep doen op het team van Solid Maintenance voor het gehele project, of vragen om hulp om de eigen interne teams te ondersteunen. Elke vorm van samenwerking is mogelijk. 

Technische ondersteuning in de meest uiteenlopende sectoren

Verschillende industrieën doen beroep op zeer sectorspecifieke machines en installaties. Die onderhouden vraagt om een zeer toegespitste knowhow. Die verzamelden we in ons team bij Solid Maintenance. 
 
Wij specialiseerden ons in het onderhoud van machines in volgende sectoren: