Solid Maintenance staat altijd paraat

Onderhoud en elektromechanische service

Wij zorgen dat alles altijd gesmeerd loopt.

Niet alleen installeren we je machines met de nodige zorg, een vakkundig onderhoud is minstens even belangrijk om de levensduur van je machinepark te verlengen. Solid Maintenance levert alle mogelijke diensten met betrekking tot een gedegen elektrisch, mechanisch en/of elektromechanisch onderhoud. 

Periodieke onderhoudscontracten

Bij sommige klanten hebben we een terugkerende opdracht lopen en werken we met een preventief onderhoudsschema. Dat stellen we in onderling overleg samen met als doel om de machines zo performant mogelijk te houden en het risico op pannes of slijtage te beperken. Dat soort interventies kunnen we buiten de productietijd inplannen, zodat het arbeidsritme niet verstoord wordt.

Ook op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van jouw machines?

Ad hoc onderhoud of interventies voor herstelling en depannage

Bij andere klanten komen we ad hoc langs voor onderhoud. Dat kan ook buiten de productie-uren. In het slechtste geval rukken we ook uit voor herstelling of depannage als de machine niet meer naar behoren presteert of zelfs helemaal uitvalt. We spreken dan van een shutdown en komen dan ook instant te hulp om de productie zo vlug mogelijk weer op gang te krijgen.

We werken ook samen met een aantal bekende internationale machinebouwers. We onderhouden dan hun machines die bij een bedrijf in onze contreien opgesteld staan.

Ook hier geldt dus dat Solid Maintenance openstaat voor alle mogelijke samenwerkingsvormen: van periodiek onderhoud tot ad hoc interventies.

Technische ondersteuning in de meest uiteenlopende sectoren

Verschillende industrieën doen beroep op zeer sectorspecifieke machines en installaties. Die onderhouden vraagt om een zeer toegespitste knowhow. Die verzamelden we in ons team bij Solid Maintenance. 
 
Wij specialiseerden ons in het onderhoud van machines in volgende sectoren: