Voor deze bedrijven gingen wij al aan de slag

Referenties

Samen met een selecte groep gespecialiseerde onderaannemers, werkt Solid Maintenance al sinds 2012 voor verschillende bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. Ontdek hieronder welk type bedrijven een beroep doen op Solid Maintenance voor elektrisch-, mechanisch- en elektromechanisch onderhoud van hun machines.

"Bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren"

Het klinkt misschien cliché, maar het is niets minder dan de waarheid. Ons team komt dagelijks bij verschillende bedrijven over de vloer uit een paar zeer specifieke sectoren. Van ziekenhuizen, zoals AZ Damiaan, tot groothandels in deegwaren, zoals Gourmet Pidy. Wat deze bedrijven gemeen hebben? Ze gebruiken allemaal zeer sectorspecifieke machines, elk met hun eigen onderhoudsvereisten en techniciteit.

Waarom deze bedrijven voor Solid Maintenance kiezen? Omdat ons team zo opgebouwd is dat wij voor elk type machine een expert in huis hebben. Daarbovenop doen wij een beroep op een select kransje onderaannemers die gespecialiseerd zijn in elektronisch-, mechanisch- en elektromechanisch onderhoud van machines uit verschillende sectoren en toepassingen. Dit alles gebeurt op basis van een langdurig opgebouwde vertrouwensband met zaakvoerder Mathieu Lanckriet.

Zo slaagt Solid Maintenance erin om altijd de juiste persoon op de juiste werkplek te zetten. Voor de klant blijft Mathieu echter altijd het eerste aanspreekpunt voor de briefing en opvolging.

Goed om te weten: al onze eigen personeelsleden en partners zijn VCA-gecertificeerd.

Wil jij samenwerken met Solid Maintenance?

We werken al samen met o.a.